Yenerse şampiyon | Güney Gazetesi Mersin

Yenerse şampiyon

Mersin 1. Amötör Küme play-offta geçen hafta yakın takipçisi Binevlerspor’u 2-3 mağlup ederek aradaki puan farkını 6’ya çıkaran lider Bozyazı Belediyespor yarın evinde ağırlayacağı Galataspor’u yenmesi durumunda sezonun bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Yenerse şampiyon


HASAN KÜÇÜK


Mersin Mehmet Sor 1. Amatör Küme Play-offta Bozyazı Bozyazı Belediyespor geçen hafta Binevlerspor’u evinde 2-3 mağlup ederek takipçileri ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkarmıştı. Bozyazı Belediyespor sezonun bitmesine 3 hafta kala yarın 14 puanla 5. Sırada yer alan Mersin Galataspor’u konuk edecek. İlk maçta rakibine 4-1 mağlup olan Bozyazı ekibi evinde oynayacağı bu karşılaşmayı kazanması durumunda şampiyonluğu garantileyerek önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanacak. Kazanamaması ve takipçilerinin kazanması durumunda şampiyonluk sonraki haftalara kalacak.

Grubun diğer maçlarında ise 18 puanla 2. sırada yer alan Binevlerspor son sırada bulunan Tarsus Kavaklıspor’a konuk olacak. Geçen hafta Bozyazı Belediyespor’a mağlup olarak puan farkının açılmasına engel olamayan Binevlerspor bu maçı kazanması ve Bozyazı’nın kaybetmesi durumunda şampiyonluk iddiasını sürdürecek.

Yine 18 puanlı takımlardan 3. Sıradaki Çeşmelispor ise Taşucuspor’u, 4. sıradaki Akdeniz Zirvespor ise Tarsus Barbarosspor’u konuk edecek. Çeşmeli ve Akdeniz Zirvespor rakiplerini yenmesi ve Bozyazı’nın kaybetmesi durumunda şampiyonluk iddiasını sürdürecek.