Tarsus Belediyesi’nden Meclis Üyesine cevap <br> “Kara propaganda yapıyorlar” | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus Belediyesi’nden Meclis Üyesine cevap
“Kara propaganda yapıyorlar”

Tarsus Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu, geçtiğimiz günlerde Tarsus’ta yaşanan ses felaketinin ardından belediyeyi suçlayan video yayınlamıştı. Altınsucu, Halk Market depolarında sular altında kalan ürünlerin yıkanarak Tarsuslulara satıldığını iddia etmişti. İddiaları yalanlayan görüntüler paylaşan Tarsus Belediyesi, depolardaki ürünlerin imha edildiğini vurguladı.

Tarsus Belediyesi’nden Meclis Üyesine cevap <br> “Kara propaganda yapıyorlar”


İLKAY ADALIOĞLU

Tarsus Belediyesi AKP’li Meclis üyesi Abdurrahman Altınsucu’nun belediyenin çalışmalarını maksatlı olarak sosyal medyada çarpıttığını ve konuyla ilgili savcılığa suç duyurunda bulunduklarını söyledi. Belediye yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde kentimizde yaşanan sel felaketinden zarar gören Halk Market depolarımızdaki ürünlerimizin tahliyesi ve imhası, (fotoğrafta açıkça görüleceği üzere) Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce sağlanmış ve depo boşaltılmış olmasına rağmen, afet sonrasında bomboş deponun videosunu çekerek ‘’ahlaksız siyaset’’ timsali bir ‘’ürün’’ ortaya çıkararak ‘’kara propagandanın’’ âlâsını sergileyen Sosyal Medya İçerik Üreticisi, Sosyal Medya Fenomeni ve Kamera Önü Performans Sergileyicisi Abdurrahman Altınsucu’nun bu tavrını, Tarsus halkı, Tarsus Siyaseti ile Tarsus Yerel Basını’nın takdirine sunuyoruz” dedi.

Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarının belirtildiği açıklamada, “Yalan ve kışkırtıcı içeriğin hukuki karşılığı, Hukuk İşleri Müdürlüğü’müzce çalışılmış ve Tarsus Adliyesi’ne gerekli başvurular yapılmıştır. Halkımızı yalan içerikten ve Tarsus/Tarsus Belediyesi düşmanlığı yapan ucuz şovmenlerin gerçek yüzünü göstererek korumaktan geri durmayacağız” ifadeleri kullanıldı.