“Yerel seçimlerde yeniden aday olacağım” | Güney Gazetesi Mersin

“Yerel seçimlerde yeniden aday olacağım”

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde kazanan isimleri kutlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yerel seçimlere dikkat çekti. Gültak, 24 Mart seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’nın adayı olarak yeniden Akdeniz Belediye Başkanlığına aday olacağını ifade etti.

“Yerel seçimlerde yeniden aday olacağım”


 

ELVAN KONUK

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Gültak, “Recep Tayyip Erdoğan sandığa giden seçmenlerin oylarının çoğunluğunu yeniden alarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Öncelikle bilinmelidir ki bu seçimin bir kaybedeni yoktur.  Hepimiz kazandık. Tüm Türkiye olarak kazandık, zira demokrasimiz kazanmış halkımızın milli iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Cumhurbaşkanımız ve iktidarımız 29 Mayıs’tan itibaren Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkemizin yeni yüzyılında da milletimize hizmet vermeye Türkiye’yi ileriye taşımaya devam edecektir” dedi.

Mersin milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyen Gültak, yerel seçimlere dikkat çekti. 2024 Mart ayında yerel seçimlerin gerçekleştirileceğini dile getiren Gültak, “O seçimlerde de şuan nasıl herkesin belediye başkanıysak kimseyi ayrıştırmadan hizmet vermeye devam edeceğiz. Mart ayı öncesinde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Akdeniz’de yeniden aday olmak için partime müracaatımı edeceğim.  İnşallah 2024 yılında Akdeniz’deki çok değerli vatandaşlarımız bizi tercih ederse bu 5 yıl içinde yaptığımız hizmetleri ikinci bir 5 yıla katlayarak taşıyacağız” şeklinde konuştu