Dakika bir, gol bir! | Güney Gazetesi Mersin

Dakika bir, gol bir!

Cuma günü yemin ederek TBMM’deki görevine resmen başlayan AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’nın seçim bölgesindeki ilk işi okey masasına oturmak oldu. AKP’li vekil, AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile birlikte, bir vatandaşın okey oynayalım teklifini geri çevirmedi, 10 kilometrelik yolu tepip okey oynamaya gitti.

Dakika bir, gol bir!


AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin’de Basın Lokalinde okey oynayan gazetecilerin öz çekim yaparak sosyal medya üzerinden yaptığı daveti geri çevirmeyerek Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile birlikte okey turnuvasına katıldı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Mezitli’de bulunan Basın Lokalinde okey oynayan ulusal ve yerel basın temsilcilerinin öz çekim yaparak sosyal medya üzerinden AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı etiketleyerek davet etmesi üzerine Kıratlı ve Gültak yapılan paylaşımı alıntılayarak geleceklerini bildirdi. Kısa süre sonra MGC Basın Lokaline gelen Kıratlı ve Gültak’ı, MGC Başkanı Kaya Tepe ve gazeteciler karşıladı. Kıratlı ve Gültak, gazetecilerle okey oynadı.

Kıratlı, “Daha önce de söz verdiğim gibi haftanın 3 günü Ankara’da, 4 günü ise doğup büyüdüğüm ve memleketim olan Mersin’de olacağım. Kentimize hizmet için gece gündüz demeden, durmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi.  (Haber Merkezi)