Bozyazı’da şampiyonluk coşkusu | Güney Gazetesi Mersin

Bozyazı’da şampiyonluk coşkusu

Bozyazı’da şampiyonluk coşkusu


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin 1. Amatör Küme play-off maçlarını 28 puanla lider tamamlayıp şampiyon olarak Süper Amatör lige çıkan Bozyazı Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. Bozyazı Belediyespor’un şampiyon olması ilçeye bayram havası yaşattı.

Bozyazı Belediyespor Teknik Direktörü Fatih Uygur, şampiyonluk parolası ile sezona başladıklarını ifade ederek bu amaç doğrultusunda kadrolarına takviyeler yaptıklarını söyledi. Süper Amatör Lig’e çıkmak için ilk 5’i değil şampiyonluğu hedeflediklerini anlatan Uygur, “Bunun için çok çalıştık ve inandık. Karakterli bir oyuncu grubumuz ile Allah’a şükür play off şampiyonu olduk. Başta Belediye Başkanımız Mustafa Çetinkaya olmak üzere bütün destek verenlere teşekkür ederim” dedi.  

 

BAŞKAN ÇETİNKAYA’DAN TEBRİK

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ise sezonu şampiyon tamamlayan takımlarını tebrik ederek “Süper Amatör Lig’e çıkan Bozyazı Belediye Spor Futbol takımımızı kutluyorum. Şampiyonluğun gerçekleşmesinde büyük emeği olan kulüp başkanımız ve yöneticilerini, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim" dedi.