Şampiyon kupasına kavuştu | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyon kupasına kavuştu

Şampiyon kupasına kavuştu


HASAN KÜÇÜK

Mersin 1. Amatör Küme play-offta şampiyon olarak Süper Amatör lige yükselen Bozyazı Belediyespor kupasına kavuştu.

Bozyazı Belediyespor’un şampiyon olması nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Bozyazı Belediye binası önünde gerçekleştirilen program öncesi Gözce Mahallesi’nde toplanan taraftarlar şampiyonluk konvoyu oluşturdu. Konvoyda üzeri açık otobüse binen Bozyazı Belediyespor Yönetim Kurulu, futbolcular ve teknik heyet şehir turu atarak vatandaşları selamladı. Bozyazı Belediyesi önünde devam eden kutlama programında konuşan Kulüp Başkanı Ali Kemal Özalp, yağmur-çamur, soğuk-sıcak demeden takımlarını destekleyen taraftarlara ve buralara kadar kadar gelmeleri için maddi-manevi destekte bulunan Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve esnaflara teşekkür etti. Kendilerine şampiyonluk sevinci yaşatan Hocaları Fatih Uygur ve tüm oyunculara ve çalışanlarına da teşekkür eden Özalp, “İnşallah önümüzdeki sezon sizlerin desteği ile Bozyazı Belediyespor’u BAL’a çıkarmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize emin olabilirsiniz” şeklinde konuştu.  

 

 

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya da İlçelerine bu coşkuyu yaşatanlara teşekkür ederek “Şampiyonluk Bozyazı’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

Konuşların ardından futbolculara madalyaları ve şampiyonluk kupaları verildi. Havai fişek gösterileriyle devam eden kutlamaya katılanlar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.