Anamur Belediyespor’da yeniden Durusoy dönemi | Güney Gazetesi Mersin

Anamur Belediyespor’da yeniden Durusoy dönemi

Anamur Belediyespor, yeni sezonda da Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy ile yola devam edecek

Anamur Belediyespor’da yeniden Durusoy dönemi


HASAN KÜÇÜK

Konya’da oynanan Bölgesel Amatör Lig play-off final maçında Silifke Belediyespor’a uzatma dakikalarında 1-0 yenilerek TFF 3. Lig’in kapısından dönen Anamur Belediyespor başarılı teknik direktör Ali Haydar Durusoy ile yeniden sözleşme imzaladı.  

Anamur Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Kulüp Başkanı Adem Şen ve Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy katıldı. Başkan Kılınç “Şehrimizin takımı Anamur Belediyespor'u çalıştıran teknik direktörümüz Ali Haydar Durusoy ile yeni sezon için sözleşme imzaladık. Final maçında talihsiz bir şekilde elenerek 3. Lig hayallerini 1 yıl erteleyen takımımızı yeni sezonda şampiyon yaparak 3. Lig'e taşıyacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“BAZI ARKADAŞLARIMIZ ARAMIZDA OLAMAYACAK”

Teknik Direktör Durusoy ise “Bu sezon 8.nci haftada göreve başladığım, Konya'da play off finalinde talihsiz bireysel bir hata ile 3.ligin kapısından döndüğümüz kulübüm Anamur Belediyespor ile önümüzdeki sezon için tekrar anlaşmış bulunmaktayım. Geçtiğimiz sezona göre daha zor ve meşakkatli bir sezon olacağını düşünüyorum. Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç  ve yönetim kuruluna teveccüh ve güvenleri için teşekkür ederim. Cenab-ı Allah çıktığımız bu zorlu yolculukta bizleri mahçup etmesin inşallah. Bugüne kadar Anamur Belediyespor’da birlikte çalıştığımız futbolcu arkadaşlarımızdan birçoğu şartlar gereği aramızda olamayacak. Bütün futbolcu arkadaşlarıma yaptıkları katkılar, verdikleri hizmetler için teşekkür ederim, yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.