“Telaşa düşmeyin” | Güney Gazetesi Mersin

“Telaşa düşmeyin”

Saha avantajını kaybeden Carettalarda moraller bozulurken Başantenör Semih Soğuksu, deplasmanda iyi oynayıp seriyi yeniden Mersin’e taşıyacaklarını söyledi.

“Telaşa düşmeyin”


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi yarı final serisinde evinde oynadığı ilk karşılaşmada 83-78 mağlup ettiği Semt 77 Yalovaspor’a ikinci maçta 63-71 yenilerek seride durumu 1-1 gelmesi ile saha avantajını kaybeden  Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde (MSK) üzüntü hâkim. MSK, Semt 77 Yalovaspor ile serinin üçüncü ve dördüncü maçını deplasmanda oynayacak. Üçüncü maç Pazartesi günü saat 18.00’de Yalova’daki 90. Yıl Spor Salonu’nda, dördüncü maçta aynı yer ve saatte çarşamba günü oynanacak. Yalova’da oynanacak 2 maçı kazanan finale yükselecek. MSK, deplasmandaki bir maçı kazanması durumunda final şansını Mersin’e taşıyacak.

 

 

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, evlerinde kaybettikleri maç için üzgün olduklarını söyledi. Sean Evans’ın kadroda yer almasına rağmen ısınma sırasında sakatlandığı için maçta yer alamadığını anlatan Soğuksu, “İlk maçta onun oynadığı bölümde pota altında etkiliydik ama bu maç çember altı sayısı üretemedik ve rakibin de çok sayıda pota altı sayısına izin verdik. Savunma da doğru atışları bulamadık. Acele ve telaşlı oynadık. İkinci maçta maalesef offence olarak kötüydük. Ama seride sadece bir maç kaybettik. Şimdi Yalova deplasmanında iyi konsantre olarak, hatalarımızı gözden geçirerek daha iyi basketbol oynayıp, kazanıp, seriyi tekrar Mersin'e getireceğiz. Taraftarımız telaşa düşmesin, sezon sonunda inşallah süper lige çıkan takım Mersin MSK olacak” şeklinde konuştu.