Kadın futbolcular çeyrek finalde iddialı | Güney Gazetesi Mersin

Kadın futbolcular çeyrek finalde iddialı

Kadın futbolcular çeyrek finalde iddialı


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Kadınlar 3.ligi 12. Grubunda normal sezonu 21 puan ile lider tamamlayan Mezitli Mercanlarspor ile 12 puanla 2. sırada bitiren Mersin Camspor Çarşamba günü play-off çeyrek final karşılaşmasına çıkacak. Mezitli Mercanlarspor Şanlıurfa 11 No’lu Sentetik Saha’da oynanacak maçta Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor ile, Mersin Camspor ise Kırşehir Ahi Stadyumu’nda Karabük Gençlerbirliği spor ile karşı karşıya gelecek. Tek maçı kazanan yarı finale yükselecek.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Şanlıurfa’da yapılacak maç öncesi kendisini ziyaret eden Mezitli Mercanlarspor takımı oyuncularına başarılar dileyerek “Her zaman yanınızdayız. Hiç kimseden korkmayın. Kazanıp finale çıkacaksınız dedi.

Mezitli Mercanlarspor Teknik Direktörü Songül Ece Altunöz, gazetemize yaptığı açıklamada, “Oradan alacağımız galibiyetle yarı finale ve ardından finale çıkmayı hedefliyoruz. Var gücümüzle mücadele edeceğiz. Tek hedefimiz galibiyet” dedi.

Mersin Camspor Teknik Sorumlusu Ramazan Erşit ise "Rakibimiz grubunda birinci olmuştu. güzel bir maç olacak. Elimizden geldiği kadar Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” şeklinde konuştu.