​​​​​​​Tamam mı devam mı? | Güney Gazetesi Mersin

​​​​​​​Tamam mı devam mı?

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi yarı finalinde Semt 77 Yolovaspor karşısında seride 2-1 geriye düşen MSK, rakibi ile bugün yapacağı 4. maçı kazanırsa final şansını Mersin’e bırakacak. Kaybetmesi durumunda Süper Lig hayal olacak.

​​​​​​​Tamam mı devam mı?


HASAN KÜÇÜK

Başantrenör Semih Soğuksu final oynamak için söz verdi 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi yarı final serisinde evinde oynadığı ilk karşılaşmada 83-78 mağlup ettiği Semt 77 Yalovaspor’a evinde oynadığı ikinci maçta olduğu gibi (63-71) deplasmanda oynadığı 3. karşılaşmada da 74-60 yenilerek seride 2-1 geri düşen Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde (MSK) büyük üzüntü yaşanıyor. Carettalar rakibi ile deplasmanda bugün 4. maçına çıkacak. 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak. Ekibimiz bu karşılaşmayı kazanması durumunda seride durumu 2-2’ye getirerek ev sahibi avantajı nedeniyle final şansını Mersin’de oynanacak 5. maça taşıyacak. Kazanamaması durumunda Süper Lig umudu önümüzdeki sezona kalacak.

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, rakipleri ile deplasmanda yaptıkları ilk karşılaşmada yarı final serisinin gerektirdiği sertliğin ve konsantrasyonun çok altında bir mücadele ile oynadıklarını söyledi.

 

 

“SORUMLUSU BENİM”

Planlayıp istedikleri birçok şeyi sahaya yansıtamadıklarını vurgulayan Soğuksu, “Böyle bir görüntü için üzgünüm ve sorumlusu benim. Seride 2-1 geriye düştük. Dördüncü maçı alıp seriyi Mersin'e taşımak istiyorsak daha fazla sert ve agresif oynayıp hücumda da daha yaratıcı olmamız gerekiyor. Bunları yapabilecek kapasitemiz ve tecrübemiz var. Bu seriyi geçip final oynama konusunda da takımıma güveniyorum. Bunun sözünü takımım adına da veriyorum. Çarşamba günü kazansak da kaybetsek de son topa kadar mücadeleye devam eden, Mersin halkının gurur duyduğu o takım olarak sahada olacağız” dedi.