“Hakeme hakkımız haram olsun” | Güney Gazetesi Mersin

“Hakeme hakkımız haram olsun”

“Hakeme hakkımız haram olsun”


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin 1. Amatör Küme play-off baraj maçında normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada Taşucuspor’a uzatmalarda 2-1 yenilerek Süper Amatör Lig’e çıkamayan Galataspor’dan maçın hakemine sert tepki geldi. Galataspor Yönetim Kurulu, maç sonrası yaptığı açıklamada Süper Amatöre çıkma maçını 2-1 kaybettiklerini ifade ederek Bozyazı’nın 2 oyuncu hariç rakiplerini ve kendi oyuncularını tebrik etti.

 

 

Maçın orta halemi Hüseyin Ertaş’ın daha öncesi Kavaklı maçında olduğu gibi bu maçta da verdiği kararlarla takımlarının mağlup olmasına neden olduğunu anlatan Galataspor yönetimi şu ifadelere yer verdi:

“Kendini uyanık sanan hakem elinde düdük ve kartlarla bizi oynatmamıştır. Maçın 30 dakikasında oyuncumuz Yusuf Yassıkaya’ya kasti bir şekilde vurarak burnunu kıran Taşucusporlu 4 Halil Ayuk sarı kart bile görmemiştir. Aynı hakem Kavaklı maçında yumruk yiyen oyuncumuzu oyundan atmıştır. Maçı izleyen Mersinli spor severlerde gözleriyle olayları gördüler. Bir kişi çıkıp ta hakem çok iyiydi hakemlik birşey yoktu diyemez. Artık düdük asma zamanı gelen bu hakemin acilen bu işi bırakması lazım. Bu maça bu hakemi yollayan kurula da yazıklar olsun. Hüseyin Ertaş’a hakkımız haram olsun.

 

 

YARALI FUTBOLCUYU ARKADAŞLARI TAŞIDI

Taşucuspor ile Galataspor arasında oynanan baraj maçının 30. dakikasında Halil ile çarpışan sarı kırmızılı ekibin genç oyuncusu Yusuf Yassıkaya’nın burnu kırıldı. Sahadaki sağlık görevlisi tarafından ilk müdahalesi yapılan genç oyuncu bir müddet yedek kulübesinde bekledi. Yürüyemeyecek halde olan  oyuncu daha sonra sedyeye konularak saha dışındaki ambulansa götürüldü. Genç oyuncunun hastanede ameliyata alındığı öğrenildi.