“Erdemlispor’u hak ettiği yere çıkaracağım” | Güney Gazetesi Mersin

“Erdemlispor’u hak ettiği yere çıkaracağım”

Erdemlispor Teknik Direktör Bilbay Taştemel ile yeniden anlaştı

“Erdemlispor’u hak ettiği yere çıkaracağım”


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör Lig ekibi Erdemlispor geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Teknik Direktör Bilbay Taştemel ile yeniden anlaştı.

Önümüzdeki sezon Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Erdemlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Erdemlispor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Öngel ve Başkan vekili Salih Yılmaz takımı geçen sezonda çalıştıran Teknik Direktör Bilbay Taştemel ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Asbaşkan Ali Öngel, Bilbay Taştemel’in kulüpleri içinde yetişmiş tecrübeli bir teknik adam olduğunu ifade ederek “Erdemlispor kulübünü en yüksek seviyelere ulaştıracağına ve başarıyı yakalayacağına inancımız tamdır. Taraftarımız ve Erdemlimize hayırlı olsun” dedi.

Yuvasında olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Taştemel “Erdemlispor Kulübü yönetimini taraflarımızı mahcup etmeyeceğim. Bana güvenenlere harika ve heyecan dolu maçlar izlettireceğim. Tüm tecrübemi kullanarak Erdemlispor kulübünü hak ettiği mevkiye çıkaracağım. Durmak yok yola devam’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erdemlispor Başkanvekili Salih Yılmaz ‘’Alt yapı ve genç takımlar sorumluluğuna Erdemlipor kulübünün efsane futbolcusu Metin Dikel’i getirdiklerini belirterek Metin Hoca’nın alt yapımızı kolej takımı ruhu ile yetiştireceğine inancımız tamdır. Kulübümüze ilçemize ve taraftarlarımıza hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu.