Vurduğunuz gol olsun! | Güney Gazetesi Mersin

Vurduğunuz gol olsun!

Vurduğunuz gol olsun!


HASAN KÜÇÜK

U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında Mersin’i temsil edecek Tarsusspor Kırşehir’de, Silifke Belediyespor ve Toroslar Kartalspor ise Aksaray’da mücadele edecek. Burada şampiyon olacak takımlar daha sonra 2. kademe maçlarına katılacak.

Mersin U17 Gelişim Ligi play-off maçlarında A Gurubu 15 puan ile lider tamamlayan Tarsusspor ile B Grubunu 21 puan ile lider tamamlayan Toroslar Kartalspor ve baraj maçında Yenişehir FK’yı penaltı atışları sonunda yenen Silifke Belediyespor ise Mersin’i temsil etmeye hak kazanmıştı. 22-25 Haziran tarihleri arasında Kırşehir’de oynanacak 1. Kademe maçlarında Tarsusspor, Konya, Aksaray, Yozgat, Kayseri ve Kırıkkale ekipleri ile karşı karşıya gelecek.

 

 

Yine aynı tarihler arasında Aksaray’da oynanacak maçlarda ise Silifke Belediyespor ile Toroslar Kartalspor hem kendi aralarında hem de Konya, Karaman, Niğde, Kayseri ekipleri ile mücadele edecek. Aksaray ve Kırşehir grubunda şampiyon olacak takımlar 2. Kademe maçında illerini temsil edecek. Mersin’i temsil edecek takımları 21 Haziran’da yola çıkacak.