Yenişehir İdman Yurdu Aksaray yolcusu | Güney Gazetesi Mersin

Yenişehir İdman Yurdu Aksaray yolcusu

Yenişehir İdman Yurdu Aksaray yolcusu


HASAN KÜÇÜK

 

Yenişehir İdman Yurdu U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçında Pazar günü Yozgat ekibi Sorgun Belediyepor ile karşı karşıya gelecek. Aksaray Dağılgan1 No’lu Sahasında saat: 16:00 'da oynanacak karşılaşmada galip gelen takım şampiyon olacak ve 2. kademe maçlarına katılmaya hak kazanacak.

8-11 Haziran tarihleri arasında Nevşehir’de oynanan U15 Türkiye şampiyonası finalinde Sorgun Belediyespor’u penaltı atışları sonunda yenen Konya Öntur Havzanspor, maçta usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle 4-0 hükmen mağlup sayılmış ve şampiyonluğu iptal edilmişti. Bu grupta şampiyonun belirlenmesi için

Sorgun Belediyespor ile Mersin Yenişehir İdmanyurdu’nun Pazar günü Aksaray’da tek maç eleme usulü karşılaşmasına karar verilmişti. Yenişehir İdman Yurdu final maçı için Cumartesi günü yola çıkacak. Yenişehir İdman Yurdu Teknik Direktörü Bülent Alıcı, “8-11 Haziran tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası birinci kademe maçında grubumuzdaki Kırşehirspor ve Aksaray Belediyespor’u 3-0 yenmemize rağmen finalde Konya Öntur Havzan’a 2-0 mağlup olarak ikinci olmuştuk. Konya ekibi final maçında Sorgun karşısında hükmen mağlup sayılınca bize şans doğdu. Pazar günü Sorgun Belediyespor ile şampiyonluk maçına çıkacağız. Şampiyon olarak son 20 takım arasına girmek istiyoruz” dedi.