“Başaracak kadroyu kuracağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Başaracak kadroyu kuracağız”

TİY Başkanı Kavalcı yeni hoca ile anlaştıklarını duyurdu ama isim vermedi

“Başaracak kadroyu kuracağız”


HASAN KÜÇÜK

 

Yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle transfer tahtasını açamayan, alt yapı oyuncuları ile çıktığı maçlardan tarihi yenilgiler alarak küme düşen Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı,  TFF 3. Lig 1. Grup’ta başarılı sonuçlar alarak yeniden onurlu mücadelemize devam etmek istiyoruz. Başaracak kadroyu da kuracağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

TİY Taraftarlar Derneği üyeleri, Kulüp binasında Başkan Cem Kavalcı ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Takımı ligde tutmak için çabalarının yeterli olmadığını ifade eden Kavalcı, “Bu sezon daha güçlü ayağa kalkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TFF 3. Lig Statüsü’nde yapılan değişiklik neticesinde Amatör Futbolcu transferi yapıp A Takım kadrosunda 6 ay beklemeden oynatabiliyoruz. Bu da transfer tahtasını açamasak bile elimizi çok güçlendirecektir. Şu da bilinmelidir ki; biz yaptığımız görüşmeler ve projelerimiz ile transfer tahtasını açmak adına da çabalarımızı devam ettiriyoruz ve ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Yeni Teknik Direktörü ile anlaştıklarını ve yetenekli futbolcular ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kavalcı şunları söyledi: “Hocamızı ve anlaşma sağladığımız futbolcuları en kısa zamanda duyuracağız. Heyecanımız yüksek ve doğru hamleler ile bulunduğumuz TFF 3. Lig 1. Grup’ta başarılı sonuçlar alarak yeniden onurlu mücadelemize devam etmek istiyoruz. İnanıyoruz ve başaracak kadroyu da kuracağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Şimdi ip bizim elimizde ve bu sezon vefa ve feda  diyerek mücadelemizi en üst seviyede devam ettireceğiz. En kısa zamanda tek tek açıklamalara başlayacağız”