Tarsus İdman Yurdu 5 futbolcu ile anlaştı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus İdman Yurdu 5 futbolcu ile anlaştı

Tarsus İdman Yurdu 5 futbolcu ile anlaştı


HASAN KÜÇÜK

Yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle transfer tahtasını açamayan, alt yapı oyuncuları ile çıktığı maçlardan tarihi yenilgiler alarak TFF 3. Ligine düşen Tarsus İdman Yurdu teknik direktör olarak İbrahim İnan ile anlaşmasının ardından 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

 

Transfere hızlı başlayan sarı lacivertli ekip en son Anamur Belediyespor'da forma giyen 1995 doğumlu sağ bek ve sağ açık mevkinde görev yapan Metehan Kavalcı ile anlaştı. Kavalcı, “Zorlu süreçte memleketimizin takımı için savaşmaya geldik. Maneviyatı yüksek bir dönemdeyiz, para şu anda bizim için arkaplanda önceliğimiz bu güçlü camianın eski günlerine kavuşmasıdır” dedi.

2014’ten 2017’ye kadar Tarsus İdman Yurdu'nda forma giyen Metehan Kavalcı; Tarsus Belediyespor, Akdeniz Belediyespor, Gaziantep Anadolu, Altınordu Belediyespor ve son olarak Anamur Belediyespor'da yeşil sahalara çıktı.

2 STOPER SARI LACİVERTLİLERDE

 

TİY, Niksar Belediyespor'dan ise stoper mevkiinde görev yapan Şehmuz Durak ile de sözleşme imzaladı. Daha önce Tarsus Belediyespor, Akdeniz Belediyespor, Ceyhanspor, Meski Spor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Gaziosmanpaşa, Yüksekova Belediyespor, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Ankara Polatlıspor'da da görev alan Durak'ın alacağı konusunda takımın menfaati doğrultusunda ne gerekiyorsa onun yazılmasını söylediği bildirildi.

 

Sarı lacivertlilerin stoper mevkiinde Torbalıspor'dan tranfer ettiği Cemal Kavalcı ise  "Tarsus İdman Yurdu’muzun başarılı olması için elinden geleni yapacağım. Bu sezonun memleketimizin takımı için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Maddiyatın dışında manevi olarak bu takım için savaşmaya ve mücadeleyi en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olmak için geldim” dedi.

Cemal Kavalcı'nın  daha önce oynadığı takımlar şunlar: Tarsus İdman Yurdu, Tarsus Belediyespor, Mersin İdman Yurdu, Karaköprü Belediyespor, Altınordu Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Anamur Belediyespor, Torbalıspor.

 

Tarsus İdman Yurdu orta saha oyuncusu olarak ise Mersin Camspor'da yeşil sahalara çıkan

Mustafa Köseoğlu ile anlaştı. 1997 doğumlu olan Köseoğlu, daha önce Tarsus Gücü, Akdeniz Belediyespor, Toroslar Belediyespor, Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Torbalıspor ve son olarak Mersin Camspor'da forma giydi.

 

 

KALECİ MUSTAFA ÖZTÜRK TİY'DE

 

Tarsus ekibi kaleci olarak ise Kayseri Develispor'dan Mustafa Öztürk ile sözleşme imzalandı.

1995 doğumlu 1.90 boyundaki Öztürk, "Uzun yıllardır bu formayı giymenin hayalini kuruyordum. Takımımızın hak ettiği yerlere bir an evvel gelmesi için elinden gelenin fazlasını yapacağım" dedi.

Öztürk'ün daha önce Erciyesspor, Tokatspor, Karaman Belediyespor, Mersin İdman Yurdu, Mersin FK, Bingöl Spor, Muğla Spor ve son olarak Kayseri Develispor'da  file bekçiliği yaptığı bildirildi.