MSK, kadrosunu güçlendiriyor | Güney Gazetesi Mersin

MSK, kadrosunu güçlendiriyor

MSK, kadrosunu güçlendiriyor


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden play--off yarı finalinde elenerek Süper Lig'e çıkma hayalini önümüzdeki sezona bırakan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK) kadrosunu güçlendiriyor. (MSK) iç transferde Alp Karahan ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı. 25 yaşında, 1 metre 92 cm boyunda olan ve skorer gard pozisyonda oynayan Alp Karahan geçen sezon MSK'da 33 maçta 9 saat 19 dakika 11 saniye görev alarak 201 sayı kaydetti.

 

Carettalar dış transferde Amerikalı oyun kurucu Garrett Sim ile anlaştı. MSK'nın Amerikalısı Garrett Sim 1 .88 boyunda ve 33 yaşında. Garrett Sim en son Fransa'da Pau-Lacq-Orthez - Betclic Elite takımında forma giydi.

 

 

MSK uzun forvet pozisyonda geçen sezon OGM Ormanspor’da forma giyen Utku Yücedağ ve  Sigortam.net’te parkeye çıkan Gökhan Yazıcıoğlu ile de anlaştı. Utku Yücedağ ise 29 yaşında ve 1.98 cm boyunda. Yücedağ geçen sezon OGM Ormanspor forması ile 33 maçta çıktığı parkede 15 saat 13 dakika 30 saniye süre alarak 366 say kaydetti. 2 metre uzunluğunda ve 33 yaşında olan Gökhan Yazıcıoğlu ise geçen yıl Sigortam.net formasıyla 37 maçta parkeye çıkarak 11 saat 49 dakika 11 saniye süre alarak 271 sayı üretti.