Mersinli yüzücüler Bulgaristan’da madalyaları topladı | Güney Gazetesi Mersin

Mersinli yüzücüler Bulgaristan’da madalyaları topladı

Mersinli yüzücüler Bulgaristan’da madalyaları topladı


28 Haziran 2 Temmuz tarihleri nde Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da  düzenlenen Bulgaristan Yüzme Şampiyonasında, Mersin Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM)  sporcuları 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 5 madalya kazandı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü TOHM yüzücüleri Nisa Gül Serdar, Mustafa Kaan Serdar, Emre Aktaş ve Hızır Kaan Karlık, Yüzme Milli takımını başarıyla temsil ederek aldıkları başarılı sonuçlarla gurur kaynağı oldu.

Nisa Gül Serdar 200 Metre Kelebek'te 2:22,59'luk derecesiyle birinci ve 200 Metre Karışık'ta 2:22,63'lük derecesiyle ikinci olurken, Hızır Kaan Karlık 200 Metre Kurbağalama'da 2:22,40'lık derecesiyle ikinci ve 400 Metre Karışık'ta 4:41,86'lık derecesiyle üçüncü, Emre Aktaş ise 200 Metre Kelebek'te 2:04,81'lik derecesiyle üçüncü olma başarısı gösterdi.

 

VALİ PEHLİVAN’DAN TEBRİK

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bulgaristan’da düzenlenen Bulgaristan Yüzme Şampiyonası’nda, yüzme branşında 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 5 madalya kazanarak ülkemizi ve Mersini  gururlandıran Mersin TOHM sporcuları Nisa Gül Serdar, Mustafa Kaan Serdar, Emre Aktaş ve Hızır Kaan Karlık’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. (Haber Merkezi)