Mezitli Su Dünyası’na yoğun ilgi | Güney Gazetesi Mersin

Mezitli Su Dünyası’na yoğun ilgi

Mezitli Su Dünyası’na yoğun ilgi


Mersin’de serinlik denilince ilk akla gelen yerden biri olan Mezitli Belediyesi Su Dünyası her gün yüzlerce insanı ağırlıyor.

Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 10:00 ile 18:00 saatleri açık olan ve yapılan incelemelerde bölgenin en temiz yüzme havuzlarından birisi olduğu tescil edilen ve toplamda 3 bin 500 metreküp kapasiteye sahip olan Su Dünyası, 1 adet 50 santimetre derinliğinde 0-7 yaş gurubu çocuk havuzu, üç bölümden oluşan 60-90-110-140-150 santimetre kademeli derinliğe sahip yetişkin havuz ile 8 adet su kaydırağı bulunuyor.

Duş yerleri, bayan ve erkek giyim kabinleri, emanet dolaplar ve tuvaletler, belediye personelleri kontrolünde kullanılıyor. Hizmet kalitesi gereği her pazartesi günü havuzun suyu boşaltılarak, genel temizliği yapılan, Mezitli Belediyesi Su Dünyası’nda serinleme imkânı bulan vatandaşlar özellikle havuzların temiz ve güvenli olmasına dikkat çekiyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan vatandaşların sorunsuz bir biçimde yararlanabilmesi için her türlü düzenlemeyi yaptıklarını söyledi. Belediye olarak sağlık ve can güvenliği konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını vurgulayan Başkan Tarhan, “Vatandaşlarımızın havuzdan en iyi şekilde yararlanmaları için her türlü tedbiri alıyoruz. Havuz bakımı ve güvenliği için deneyimli bir ekibimiz var. Havuzumuzda ilk yardım, havuz teknisyeni, cankurtaran ekibi, havuz bakım yetkilisi ve yönetici olmak üzere toplamda yeterli sayıda personelimiz hizmet veriyor. Havuzumuz 2’si mobese 16 kamera ile 24 saat izleniyor" dedi. (Haber Merkezi)