Tarsus su parkı açıldı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus su parkı açıldı

Tarsus su parkı açıldı


Tarsus Belediyesi su parkı 2023 yaz sezonunu açtı. Tarsuslulara sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasında serinleme imkânı sunan Tarsus Su Parkı alınan su numunelerinin laboratuvarlarda analiz edilmesi ardından vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek düzeye getirildi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın talimatı ile giriş ücretinin uygun tutulduğu park gerekli vatandaşların hizmetine açıldı. Yoğun ilgi gören Tarsus Su Park’ında her vatandaşa hafta içi her gün sabah 8.30- 9.45 öğleden sonra ise 17.15- 18.30 da toplam 4 seans ve 15 gün yüzme kursu veriliyor.

Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar karma, Salı günü kadınlar, Cumartesi ise aile günü olarak belirlenen Tarsus Su Parkında ücretler hafta içi 100, Pazar günü 125 TL olarak belirlendi.

Tarsus Su Park Havuz Müdürü Gani Nazlıgül hijyenik koşullarda hizmet verdiklerini belirtirken Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’da “Tarsus halkını, gençlerimizi, çocuklarımızı temiz hijyenik bir ortamda serinletebilmek, eğlendirebilmek hem de yaz tatillerini keyifli bir hale getirebilmek için çaba sarf ediyoruz “ dedi.