Anamur Belediyespor’dan 11 transfer | Güney Gazetesi Mersin

Anamur Belediyespor’dan 11 transfer

Anamur Belediyespor’dan 11 transfer


HASAN KÜÇÜK

Konya’da oynanan Bölgesel Amatör Lig play-off final maçında Silifke Belediyespor’a uzatma dakikalarında 1-0 yenilerek TFF 3. Lig’ine çıkmayı kıl payı kaçıran Anamur Belediyespor bu sene işi sıkı tutuyor. Anamur Belediyespor 7’si iç 4’ü dış transfer olarak 11 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

 Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Şen, Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy ve yönetim kurulu üyelerimiz ve takıma yeni transfer edilen futbolcularla düzenlenen imza töreninde bir araya geldi. Yapılan imza töreninde Anamur ekibi içi transferde Emre Bbatı, Ali Rıza Gündüz, Gökalp Kahya, Kerem Yıldırım, Sebahattin Genç, Hüseyin Gedik ve Abdullah Kadiroğulları ile dış transferde ise Araban Belediyespor’dan Koray Taslak, Karasamsunspor’dan Arslan Soylu, Yeniçağaspor’dan Kaan Oruç, Bozyazı Belediyespor’dan Osman Ege Ateş ile sözleşme imzaladı.  İmza töreninde konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, oyuncuların takıma hayırlı olmasına dileyerek, “3. Lig yolunda ilerleyen takımımıza  başarılar diliyorum. Tüm kalbimle inanıyorum ki bu yolun sonu 3. lig” dedi.

 

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy ise, yeni kadro ile hedeflerinin 3. Lig olduğunu ifade ederek “Geçen sezon 3. Ligin kapısından döndük. Bu sene iyi bir kadro ile hedefimize ulaşacağız. 11 oyuncumuz ile sözleşme imzaladık. Anlaştığımız 4 oyuncu daha var. Onları da 11 Temmuz Salı günü açıklayacağız” dedi.