“Çay kaşığıyla verip kazanla geri alacaklar” | Güney Gazetesi Mersin

“Çay kaşığıyla verip kazanla geri alacaklar”

AKP iktidarının ekonomi politikalarını eleştiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Bu hafta Hükümetin seçim döneminde, seçimi kazanabilmek adına boşalttıkları Hazineye rağmen, her şeyi mübah sayarak bol keseden dağıtacağı vaatleri Meclis gündemine geliyor. Millete çay kaşığı ile verirken, kazanla geriye alınacak” dedi.

“Çay kaşığıyla verip kazanla geri alacaklar”


 

ELVAN KONUK

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, AKP iktidarının ekonomi politikalarını eleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kocamaz, Bu hafta Hükümetin seçim döneminde, seçimi kazanabilmek adına boşalttıkları Hazineye rağmen, her şeyi mübah sayarak bol keseden dağıtacağı vaatleri Meclis gündemine geliyor. Tabi ki hazine boş olunca olan yine zavallı vatandaşlarımıza olacak! Yani millete çay kaşığı ile verirken, kazanla geriye alınacak. Bir kısmı açıklanan zamlar ve ilave vergiler herkesin canını yakacak, sağanak halindeki yağmura dönüşecek” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların izlenen yanlış politikalarla işlemediği suçun ve söylenen yalanlara inanarak verdiği oyların cezasını çekeceğini vurgulayan Kocamaz, şu şekilde konuştu:

“Rabbim Yüce Kitabımız Kur’anı Kerim’inde ‘Neye layıksanız öyle yönetilirsiniz’ buyuruyor. Demek ki, bizler milletçe böyle bir yönetime layıkmışız. Elbette herkes bu yaşananları hak etmedi. Herkes bu yalanlara layık değil. Bizim de üzüntümüz bu. Yani kurunun yanında yaşın da yanması.”