​​​​​​​İmza şov | Güney Gazetesi Mersin

​​​​​​​İmza şov

İç ve dış transferde 21 oyuncu ile anlaşan BAL ekibi Erdemli Belediyespor’da toplu imza töreni düzenlendi

​​​​​​​İmza şov


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör Lig baraj maçında Mersin Camspor’u penaltı atışları sonunda 4-3 yenerek 1 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Erdemli Belediyespor iç ve dış transferde 21 oyuncu ile imzalayarak adeta şov yaptı.

Erdemli Belediyespor idari binasında gerçekleştirilen imza töreni öncesi toplu olarak yemek yenildi. Tanışma programının ardından imza töreni gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Taner Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende ilk imzayı geçen yıl takımı şampiyon yaparak BAL’a çıkaran Teknik Direktör İlhan Özbay attı. Daha önce şampiyonluğa çıkardığı takımı ile anlaştığını açıklayan Özbay, resmen Erdemli Belediyesporlu oldu.

 

Daha sonra ise Alaşehir Belediyespordan Kaleci Mustafa Açar, Emirdağspordan sol bek ve orta saha Hasan Gök, Arhavispordan Stoper Kadir Can Salman, Eskil Belediyespordan forvet Ali Kale, Şırnak İdman Yurdundan stoper Turgut Delen, Homurlu 1951 Spordan stoper Beşir Özelkan, Konya Ereğlispor’dan Selçuk Öztürk,  Akdeniz Belediyespor’dan Esat Can Yıldırım,  Kahtaspor’dan Muhammet Ensar Uzun, Sarayköyspor’dan Mehmet Çiloğlan, Gebzespor’dan Emre Aktaş ve Suvermez Kapadokyaspor’dan Onur Nejdet Duman kendilerini Erdemli Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İç transferde ise Altay Kartal, Selim Belci, Selim Ahmet Genç, Melih Kaya İşdil, Ferat Aytekin, Oktay Küçdemir, Mehmet Doğan, Kadir Alim ve Onur Büyükdikmen yeniden Erdemli Belediyesporlu oldu.

Bu sene hedeflerinin TFF 3. Ligine çıkmak olduğunu ifade eden Erdemli Belediyespor Kulüp Başkanı Taner Korkmaz, “Takımımıza 2 veya 3 takviye daha yapacağız. Erdemliyi BAL’da en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen tüm  çabayı göstereceğiz. Bu uğurda elini taşın altına koyarak yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” dedi.