Özcan Kızıltan Mersin’de | Güney Gazetesi Mersin

Özcan Kızıltan Mersin’de

Özcan Kızıltan Mersin’de


HASAN KÜÇÜK

 

Bu sezon TFF 2. Liginde mücadele edecek Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Teknik Direktör olarak anlaştığı belirtilen Özcan Kızıltan’ın görüşmeler yapmak için Mersin’e geldiği bildirildi.

Geçen sezon takımı şampiyon yaparak TFF 2. Ligine yükselten Ersin Aka’nın takımdan ayrılmasının ardından Yeni Mersin İdman Yurdu’nda teknik direktörlük için farklı isimler gündeme geldi. Görüşmeler sonunda yönetimin Teknik Direktör Özcan Kızıltan’da karar kıldığı öğrenildi. Anlaşma ile ilgili MİY yönetiminden henüz bir açıklama yapılmazken Kızıltan’ın yardımları ile birlikte Mersin İdman Yurdu tesislerine geldiği öğrenildi. Anlaşmanın kısa süre sonra imzalanacağı belirtilirken konu ile ilgili görüşmek istediğimiz MİY Başkanı Metin Saltık telefonlara cevap vermedi.

Teknik direktörlük kariyerine 1993 yılında Mersin İdman Yurdu’nda başlayan ve çok sayıda kulüpte çalışan Özcan Kızıltan kariyerinde birçok kupa bulunduruyor. Geçen sezon kısa bir süre Eskişehirspor’u çalıştıran Kızıltan, takımı ilk maçta Karaköprü Belediyespor’a 3-1 yenilince buradan ayrılmıştı.