İmzalar atıldı | Güney Gazetesi Mersin

İmzalar atıldı

TFF 2. Lig’in çiçeği burnunda ekibi Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile anlaştı

İmzalar atıldı


HASAN KÜÇÜK

Bu sezon TFF 2. Liginde mücadele edecek Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile sözleşme imzaladı. MİY Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın hazır bulunduğu imza töreni ile ilgili yapılan açıklamada; “Kulübümüz, daha önce; Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Sakaryaspor, Göztepe, Boluspor gibi birçok kulüpte görev yapan Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile sözleşme imzalamıştır” denildi.

Özcan Kızıltan ise “8 yıl formasını giydiğim 1 yılda yardımcı hocalık yaptığım Mersin İdman Yurdu ile yıllar sonra teknik direktör olarak yeniden anlaştığım için çok mutluyum. Bana inanan, güvenen başkanımız sayın Metin Saltık ve yönetim kuruluna, bana yeniden kucak açan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

SALTIK: İNADINA İDMAN YURDU  

Teknik direktör ve oyuncu transferi konusunda geç kaldığı için eleştirilen Kulüp Başkanı Metin Saltık, Özcan Kızıltan ile anlaşılmasının ardından sosyal medya üzerinden imalı bir açıklama yaptı. Saltık “Mersin futbolunun dibe vurduğu güvenin inancın sevdanın bittiği denildiği anda; 2017 yılında tohumları atılmış olan Süper Amatör Lig, Bölgesel Amatör Lig ve 3. Lig’de şampiyonluklar yaşamış, tüm zorluklara, yalnızlığa terk edilmiş olmasına rağmen yılmadan, tükenmeden tüm inancımla savaşımı vermeye devam ettim. Önemli olan zor zamanda mücadele edebilmekti. Güzel günde rahat zamanda herkes her şeyi rahatlıkla yapabilir. Çıkmaz denilen en zor süreçlerde sonuna kadar İdman Yurdu demekten gurur duyarım. İnadına İdman Yurdum” ifadelerini kullandı.