Silifke’de dış transfer hızlandı | Güney Gazetesi Mersin

Silifke’de dış transfer hızlandı

Silifke’de dış transfer hızlandı


HASAN KÜÇÜK

 

Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor dış transferde anlaştığı 2 oyuncunun ardından 5 futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Silifke Belediyespor iç transferde 8 oyuncunun ardından dış transferde de Cuma günü forvet Yiğit Ener Aydın ve kaleci Berke Kaya ile anlaşıldığını duyurmuştu. Dış transferde çalışmalarını sürdüren Silifke ekibi 5 oyuncu ile daha anlaştı.

Silifke Belediyespor 2023-2024 sezonu dış transferlernde Genç Milli Takım oyuncusu, Kasımpaşa, Sancaktepe FK, Çatalcaspor formaları giyen orta saha Orkun Tırpancı, Sancaktepe FK,1877 Alemdağ, Diyarbekirspor, Turgutluspor formaları giyen kanat oyuncusu Anıl Kara ve Boluspor, Gümüşhanespor, Denizli Belediyespor, Derincespor, Fethiyespor ile 7 sezondur Karşıyaka’da forma giyen tecrübeli stoper Cenk Özbey,  

Gürcü 1956 Belediyespor, Karacabey Belediyespor, Nilüfer Erdemli Sportif Hizmetler, Doğugücü Futbol Kulübü gibi takımlarda forma giyen orta saha oyuncusu Umut Doğdu ve Esenler Kulüp Atletik Spor, Fenerbahçe, Eyüpspor, Haliç formaları giyen stoper Yasin Ayan ile anlaştı.