Köy turnuvasında gol yağmuru | Güney Gazetesi Mersin

Köy turnuvasında gol yağmuru

Köy turnuvasında gol yağmuru


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 20. si düzenlenen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası’nda 2 hafta karşılaşmaları da kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Bol gollü maçlar izleyenlere seyir zevki yaşattı. 37 mahalle takımının mücadele ettiği turnuvada köylüler takımlarını yalnız bırakmadı. Cuma günü oynanan ikinci haftanın ilk karşılaşmasında Emirler İnsu’yu 4-0, Davultepe Tol’u 2-0, Gözne Fındıkpınarı’nı 4-2, Güzelyayla Eski Mezitli’yi 4-0, Kavaklıpınar ise 6-2 yenerken Çavuşlu ile Kaleköy 1-1 berabere kaldı. Cumartesi oynanan maçlarda ise Karaisalı Iğdır’ı 1-0, Kuyuluk Aslanköy’ü 4-1, Zeybekler Sarılar’ı 4-0, Gökçebelen Yüksekoluk’u 5-1, Arpaçsakarlar Camili’yi 2-1, Kuzucu ise Çiftlikköy’ü 1-0 mağlup etti.

 

9 GOLLÜ MAÇ

Pazar günü oynanan maçlarda ise Uzunkaş Burhan’ı 1-0 yenerken Çevlik ile Tepeköy ise golsüz berabere kaldı. Kaşlı’nın Doğançay’ı gol yağmuruna tutarak 9-0 kazandığı haftada Akarca Turunçlu’yu 4-2, Değirmençay Bozön’ü 4-0, Menteş ise Çopurlu’yu 5-1 yendi.  

 

SPOR ADAMI UNUTULMADI

 

Menteş ile Çopurlu arasında oynanan maçta geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden spor insanı Ruhi Yılmaz unutulmadı. Çopurlu FK oyuncuları sahaya “Seni unutmayacağız Ruhi Yılmaz Hocam” pankartı ile çıkarken maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İki takım oyuncuları, hakemler ve görevliler tribünde bulunun Ruhi Yılmaz’ın ailesine başsağlığı diledi.