Yaylalarda vatandaşlarla buluştu | Güney Gazetesi Mersin

Yaylalarda vatandaşlarla buluştu

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçedeki yaylaları MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal ile birlikte ziyaret etti.

Yaylalarda vatandaşlarla buluştu


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hemşehrileriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Başkan Yılmaz, “Allah’a çok şükür herkesle selamlaştık. Sağlıklı ve iyi görünüyorsunuz. Allah ağzımızın tadını, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Muhtarımızın da söylediği gibi Güzelyayla Mahallemize 20 bin metrekare parke yapacağız ve bin ton sıcak asfalt dökeceğiz. Çalışmalarımız, Soğucak Mahallemiz’den bu tarafa doğru geliyor. Elimizdeki imkanlarla hizmetin en iyisini, en hızlı şekilde yapmaya çalıştık. Bu sene de buna devam ediyoruz. İnşallah hep beraber daha da güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bizlerin yanında olan kıymetli milletvekilimiz Sayın Levent Uysal’a da teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun” diye konuştu.

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal ise, “Bazı eksiklerimiz var. 1 Ekim sonrası da Devlet Bürokrasisi, Ulaştırma Bakanlığı ve buna benzer yerlerden bütçeler alıp buradaki eksikleri tamamlayacağız. İyi ki varsınız. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)