Silifke heyecanlı | Güney Gazetesi Mersin

Silifke heyecanlı

TFF 3. Liginin yeni ekibi Silifke Belediyespor, sezon hazırlıklarına başladı

Silifke heyecanlı


HASAN KÜÇÜK

20 yıl aranın ardından bu yıl yeniden TFF 3. Lig’inde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor topbaşı yaptı. Silifke ekibi yeni sezon hazırlıklarına Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde başladı. Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yönetimindeki sezonun ilk antrenmanında Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Sadık Altunok, kulüp başkanı Gürhan Dölek takımlarını yalnız bırakmadı. 20 oyuncunun katıldığı ilk antrenman öncesi Teknik Direktör Muzaffer Tozlu oyuncularla konuşarak kısa bir değerlendirme yaptı.  Antrenman öncesi Silifke Belediyespor’un yeni tesis binasının temeli atıldı.

 

“YANINIZDAYIM”

Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Onursal Başkan ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Geçen sezon başarılı maçlar sonucunda şampiyon olup profesyonel lige yükseldik. İnşallah bu sene de performansımızı devam ettireceğiz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum. Her zaman takımımızın yanındayım ” dedi.

 

 

“AİLE ORTAMINDA HAZIRLANACAĞIZ”

Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ise “ Yeni sezonda da kendi futbol anlayışımıza göre, genç, dinamik ve hedefi yüksek bir takım oluşturduk. Başarılı ve iyi transferler yaptık. Hem geçen sezonki şampiyon kadromuzda bulunan hem de yeni transferlerimizle aile ortamında lige hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

 

“SIKI ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu da “2. evim olan burada aile ortamı var, mutlu ve huzurluyum. Bu aile ortamı her zaman başarıyı getiriyor. Hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde başladık. Kadromuzu dış transfer de kaliteli isimlerle güçlendirdik. Sıkı şekilde hazırlanarak maçların başlamasını bekleyeceğiz. 1. Etap kamp çalışmalarımız Silifke’de devam edecek. 2. Etap kamp çalışmaları içinde 3 Ağustos’ta Ankara Kızılcahamam’a hareket edeceğiz.”

 

 DIŞ TRANSFERDE SAYI 10 OLDU

İç transferde Suat Beliktaş, Selahattin Öztürk, İbrahim Halil Şimşek, Aygün Duman, Umut Balcı, Halil Akhan, Ulaş Deniz, Süleyman Öztürk, İbrahim Türe ile anlaşan Silifke ekibi dış transfer de Karşıyakaspor’dan stoper Cenk Özbey, Kırşehir Futbol Kulübünden kaleci Berke Kaya, Manavgat Belediyespor’dan forvet Yiğit Ener Aydın, Turgutluspor’dan kanat oyuncusu Anıl Kara, Çatalcaspor’dan orta saha Orkun Tırpancı, Doğugücü Futbol Kulübün’den orta saha Umut Doğdu, Haliçspor’dan stoper Yasin Ayan, Aliağa FK’dan stoper Batuhan Öztürk, Bergama Belediyespor’dan orta saha Ahmet Karaman, Denizli Sarayköyspor’dan kanat oyuncusu Ali Deniz Kurt ile sözleşme imzalamıştı.