Kız arkadaşa iş yerinde öldüresiye dayak | Güney Gazetesi Mersin

Kız arkadaşa iş yerinde öldüresiye dayak

Kız arkadaşa iş yerinde öldüresiye dayak


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin’de kıskançlık krizine giren bir kişi nişanlanma aşamasındaki kız arkadaşını iş yerinde öldüresiye darp etti. Genç kız yoğun bakımda tedavi altına alınırken şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

Alınan bilgiye göre tatlıcıda çalışan 21 yaşındaki S.G. bir yıl önce tanıştığı ve nişanlanma aşamasında olduğu kız arkadaşı 19 yaşındaki A.Y’nin Akdeniz İlçesi Yenipazar Mahallesi’nde çalıştığı iş yerine gitti. Tartışma sonunda kız arkadaşına saldıran S.G. vücudunun çeşitli yerlerine defalarca tekme yumrukla vurdu. Yaşanan şiddet olayı iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken ağır yaralanan genç kız ambulansla Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olaydan sonra polis ekipleri şüpheli S.G’yi göz altına aldı. Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamada; Mersin’in Yenipazar Mahallesi’nde bir işyerinde nişanlısını darp eden şahsın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine İl Müdürlüğümüz hemen harekete geçerek konudan Emniyet güçleri haberdar edilmiştir. Kadını darp eden şahıs gözaltına alınmış, saldırıya uğrayan kadının ise tedavi süreci hastanede devam etmektedir. Bakanlığımız mağdur kadın ve ailesi ile görüşülerek gerekli psikososyal mesleki çalışmaları ile mağdurun yanında olacaktır. Bakanlığımız olayla ilgili tüm hukuki süreçlere müdahil olup konuyu yakından takip edecektir” ifadeleri kullanıldı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü yetkilileri ise Güney’e yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Olay sonrası göz altına alınan şüpheli tutuklanmıştır. Genç kadının tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Kadın için her türlü desteği vereceğiz. Hukuksal olarak yanlarında olacağız. Vakayı yoğun bakımdan çıktıktan sonra da takip edeceğiz. Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunduk. Olayın takipçisiyiz. Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) aileye her türlü desteği veriyor.”