TİY umutlu | Güney Gazetesi Mersin

TİY umutlu

Tarsus İdman Yurdu’nun Nevşehir kampı başladı. Güne Yo-Yo testi ile başlayan futbolcular iki gruba ayrılarak yoğun bir çalışma programına alındı. Teknik Direktör İbrahim İnan, kampı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirterek “Arzulu bir takım için her şeyi yapacağız” dedi.

TİY umutlu


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen sezon yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle transfer tahtasını açamadığı için genç oyuncularla çıktığı maçlardan tarihi yenilgiler alarak TFF 3. Ligi’ne düşen Tarsus İdman Yurdu, vefa ve feda diyerek amatör kulüplerden transfer ettiği oyuncularda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu sene transfer yasağına rağmen işi sıkı tutan sarı lacivertli ekip Tarsus’taki ilk etap çalışmalarını tamamlamasının ardından cumartesi günü Nevşehir’de ikinci etap kampa girdi. 33 oyuncunun yer aldığı Nevşehir’deki kampta ilk antrenmanına çıkan futbolcular ikinci güne ise Yo-Yo Testi ile başladı. Dayanıklılık testinde iki gruba ayrılan futbolcuların mevcut kapasiteleri hakkında bilgi edinildi.

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim İnan, kampı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. Teknik ekip ve futbolcularının istekli ve arzulu olduğunu ifade eden İnan, “Kampın takımımız en hayırlı geçmesini istiyoruz. Çok umutluyuz. Beklentilerimiz yüksek. Hırslı istekli arzulu bir takım oluşturmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

 

 

“GEÇEN YILKİ İZLENİM AKILLARDA KALMASIN”

Taraftarlarına kamp yaptıkları Nevşehir’den mesaj veren İnan, “Başkanımız taraftarlarla Tarsus halkını birleştirme olgusu içinde kaynaştırdı. Bizimle görüştürdü. Taraftarlarımız hiç merak etmesin geçen yılki bırakılan izlenim, Tarsus İdman Yurdu’nun o çöküş dönemi asla akıllarında kalmasın. Bizler yeni bir çıkış için elimizden geleni yapacağız. Bundan herkes emin olsun. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizi izlemeye bizi desteklemeye gelsinler. Bizim 12. adamımız taraftarlarımız bizim için değerlidir. Bizden beklentilerini biliyoruz. Biz o uğurda çalışacağız. Bizim isteğimiz onların bizleri yalnız bırakmaması. Takımı her halükarda desteklemesi” şeklinde konuştu.

 

“YÖNETİMİN GAYRETİ HIRS OLDU”

Tarsus İdman Yurdu’nun zor bir süreç yaşadığına dikkat çeken İnan şunları söyledi: “Bu zor süreçte başkanımız yönetimimiz büyük gayret ve kararlılıkla TİY’i ayakta tutmak için mücadele etti. Bizim arkamızda durdukları ve bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. Onların bu gayreti, ısrarlı ve ilkeli duruşu Tarsus İdman Yurdu için mücadeleleri bizim içinde bir hırs oluyor. Biz onları mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki STK, belediye ve işadamları yönetimimize destek versinler.”