TİY’de yoğun mesai | Güney Gazetesi Mersin

TİY’de yoğun mesai

TİY’de yoğun mesai


HASAN KÜÇÜK

Nevşehir’de kamp çalışmalarını sürdüren TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu günde çift antrenman yaparak lige hazır hale gelmeye çalışıyor. Teknik Direktör İbrahim İnan liderliğinde devam eden çalışmalarda oyuncular kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek takımına katkı sunmaya çalışıyor.

Günü çift antrenmanla tamamlayan sarı lacivertli  futbolculara antrenman sonunda Kulüp Başkanvekili İbrahim Halil Küçükoğlu tarafından tatlı ikramında bulunuldu.

 

“HAZIR ŞEKİLDE SAHADA OLACAĞIZ”

İlk maçında Kayseri ekibi Talasgücüspor’u ağırlayacak Tarsus İdman Yurdu yönetimi fikstür ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Takımımız TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilk hafta maçında iç sahada Talasgücü Belediyespor’u konuk edecektir. Takımımız ilk maçın oynanacağı güne kadar elinden gelenin fazlasını yaparak hazır şekilde o gün sahada olacaktır. Taraftarlarımızdan en büyük beklentimiz, o gün geldiğinde Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nu tek bir boş koltuk bırakmadan doldurmaları ve maçın başından sonuna kadar takımlarını desteklemeleridir.”