Silifke 3. Lige hazırlanıyor | Güney Gazetesi Mersin

Silifke 3. Lige hazırlanıyor

Silifke 3. Lige hazırlanıyor


HASAN KÜÇÜK

Bu sezon TFF 3. Lig 2 Grupta mücadele edecek Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, ilçe stadının TFF 3. Lig maçına hazır hale gelmesi için tadilat çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Sezon başında her şeyi ile hazır hale geleceklerini anlatan Dölek, “Silifke hedefi olan takımdı. Yine hedeflerimiz var. Kısmetse play-offlar şampiyonluklar bizi bekliyor” dedi.

Sosyal medya üzerinden yayın yapan MAF Medya’ya konuşan Başkan Dölek, geçen hafta Silifke’de kendi tesislerinde başladıkları çalışmalarda birinci haftayı tamamladıklarını söyledi. 1 Ağustos’a kadar çalışmalarını Silifke’de sürdüreceklerini anlatan Dölek, “3 Ağustos’ta Ankara Kızılcahamam’da ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. Geçen seneden 7 oyuncumuzla yeniden anlaştık. 28 oyuncu ile ilk etap çalışmalara devam ediyoruz. Bu oyunculardan 5’i alt yapıdan gelen sporcu. İkinci kamp döneminde mutlaka gelenler ve gidenler olacak” şeklinde konuştu.

 

“EKSİKLİKLERİ HIZLA AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

21 sene sonra profesyonel lige çıktıklarını hatırlatan Dölek, “Tabiki eksikliklerimiz var ancak hızlı bir şekilde aşmaya çalışıyoruz. Stadımızda bir takım tadilatlar devam ediyor. Stadın kapasitesine göre yüzde 5 deplasman seyircisi için yer ayırmamız gerekiyor. Ek tribün çalışması var. Silifke stadı şantiye gibi. Soyunma odalarının hazır hale getirilmesi için çalışmalar yoğun. Takım Ankara Kızılcahamam'da kampta iken bunları bitirmeye çalışıyoruz. İstenilen ilk yardım odası, doping odası, bayan hakem odasını oluşturmaya çalıyoruz. Hepsini sezon başına yetiştireceğiz” diye konuştu.

Yeni tesis binalarını kasım ayı sonunda bitirmeyi planladıklarını anlatan Dölek “Ligin ikinci yarısından sonra sporcularımızla orada konaklamaya başlayacağız. Şu an futbolcularımız eski binamızda konaklıyor. Dijital lisans sistemine alışmaya çalışıyoruz. Biz 3. Lige hazırız. Silifke hedefi olan takımdı. Yine hedeflerimiz var. Kısmetse play-offlar şampiyonluklar bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

 

“İYİ BİR FİKSTÜR ÇEKTİK”

Dölek fikstür ile ilgili olarak ise şunları söyledi: “Her takımla bir şekilde mücadele edeceğiz. Kiminle ilk oynamışız kiminle sonra oynamışız bizim için farketmiyor ama iyi bir fikstür çektiğimiz düşünüyoruz. İlk maçımız Pazarspor ile. Rize’ye gideceğiz. Döndüğümüzde burada Turgutlu ile oynayacağız. İlk 5 haftaya baktım. Ligimizin flaş takımı Batman Petrolspor ile 3. hafta onlarla oynayacağız. 4. Hafta Velimeşe geliyor. 5. Hafta bayız. Ondan sonra Karşıyaka ile karşılaşıyoruz. Elazığ, Batman iyi kadro kurdular. İyi bir fikstür çektiğimize inanıyorum.”