Silifke sponsoru buldu | Güney Gazetesi Mersin

Silifke sponsoru buldu

Silifke sponsoru buldu


HASAN KÜÇÜK

Bu sezon TFF 3. Lig 2 Grupta mücadele edecek Silifke Belediyespor sezon öncesi hazırlıklarını Ünal Ünüvar Tesislerinde yoğun bir şekilde sürdürüyor. Günde çift idman yapan Silifke Belediyesporlu oyuncular 3 Ağustos’ta Ankara Kızılcahamam’da yapacakları ikinci etap çalışmalarına en hazır bir şekilde katılmayı hedefliyor. Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yardımcı antrenörlerle birlikte takımını profesyonel lige hazırlamak için çaba sarf ediyor.

Silifke ekibinin önümüzdeki sezon giyeceği formalar kamuoyuna tanıtılırken Akdeniz Sahil Yolunu da yapan Özaltın İnş. Tic. ve San. A.Ş forma göğüs bölümüne sponsor oldu. İki taraf arasında forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Sözleşme gereğince 2023-2024 futbol sezonunda Silifke Belediyespor formasının göğüs bölümünde Glorıa Hotels & Resorts’ın reklamı kullanılacak.

 

SİLİFKE’YE SOL BEK TAKVİYESİ

Öte yandan Silifke Belediyespor dış transferde; Trabzonspor, 1461 Trabzon, Gümüşhanespor, Alaçatı Gençlikspor takımlarında forma giyen sol bek Onur Emre Yaldız ile sözleşme imzaladı.