Özge Özbey’in hedefi altın madalya | Güney Gazetesi Mersin

Özge Özbey’in hedefi altın madalya

 Özge Özbey’in hedefi altın madalya


Mersinli Milli Taekwondocu Özge Özbey, Çin'de düzenlenecek olan 31. Dünya Üniversiteler Yaz Oyunlarında ülkemizi temsil edecek.

29 Temmuz – 4 Ağustos 2023 tarihleri arasında Çin'in Chengdu kentinde düzenlenecek "31. Dünya Üniversiteler Yaz Oyunlarına (Universiade)" katılma hakkı elde eden Mersinli milli sporcu Özge Özbey'in hedefi altın madalya.

Mersinli sporcu Özge Özbey Çin’de yapılacak olan  Üniversiade yaz oyunlarına çok iyi hazırlandığını belirterek şunları söyledi; "Benim için çok önemli olan bu organizasyonda ülkemi ve Mersin'i temsil etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Turnuvaya Antrenörlerim Ercan Aldemir ve Fuatcan Aldemir eşliğinde çok çalıştık, çok ter döktük ve iyi bir hazırlık sürecini geride bıraktık. Hedefim bayrağımızı Çin'de dalgalandırmak. Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen başta Mersin Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir, beni bu seviyelere getiren Antrenörlerim Ercan Aldemir ve Fuatcan Aldemir'e sonsuz teşekkür ediyorum.  İnşallah bu emeklerin karşılığını Altın madalya ile vereceğim.” (Haber Merkezi)