Bozyazı Belediyespor transfere başladı | Güney Gazetesi Mersin

Bozyazı Belediyespor transfere başladı

Bozyazı Belediyespor transfere başladı


HASAN KÜÇÜK

Önümüzdeki sezon Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Bozyazı Belediyespor transfer çalışmalarına başladı. Bozyazı Belediyespor geçen sezon Bölgesel Amatör Lig ekibi Anamur Belediyespor’da forma giyen defans oyuncusu Ali Can Aydın ve Kaleci Ayhan Gözel ile anlaştı.

Bozyazı Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Kemal Özalp imza töreninde yaptığı konuşmada,  görüşmelerin ardından kaleci Ayhan ve defans oyuncusu Alican ile anlaşma sağlandığını ifade ederek "Kulüp olarak öncelikle iç transfer çalışmalarına başladık. Bu çalışmaların devamında geçtiğimiz sezon Anamur Belediyespor'da oynayan Kaleci Ayhan ve defans Alican ile anlaşma yapıldı. Transfer çalışmalarımız son hızıyla devam edecek" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Bozyazı halkının desteğiyle hedeflerine adım adım ilerleyeceklerini ifade eden Özalp, “Allah'ın izniyle bu sezonda şampiyonluk kupasını kaldıracağız Bölgesel Amatör ligde mücadele etme hakkını kazanacağız. Bozyazı'lı hemşehrilerimiz bize güvenmeye, desteklerini vermeye devam etsinler. Bu takımı 3. Lige çıkaracağız” diye konuştu.

 

GARİP AVM YİNE SPONSOR OLDU

Öte yandan ilçede faaliyet gösteren Garip AVM Bozyazı Belediyespor’a sponsor olurken şirketin sahibi ve Bozyazı Belediyespor’un Futbol Şube sorumlusu Ali Karip ise stadyum, reklam ve sponsorlukların tek sorumlusu oldu. Karip, esnaflara çağrıda bulunarak kulübe destek amaçlı  stadyumda bulunan bilboard ve reklam tabelalarında yerlerini almalarını istedi.

 

 

KAYMAKAM’DAN YAZ SPOR OKULUNA ZİYARET

 

Öte yandan Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Bozyazı Belediyespor Kulübü tarafından açılan yaz futbol kursunu ziyaret etti. Kurs ile ilgili Bozyazı Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Kemal Özalp’tan bilgi alan Topsakaloğlu öğrencilerle yakından ilgilendi.