Çağatay Çakar Yenişehir CHP’ye talip | Güney Gazetesi Mersin

Çağatay Çakar Yenişehir CHP’ye talip

Mersin’de uzun yıllardır eczacılık yapan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in de yakın ekip arkadaşları arasında yer alan Çağatay Çakar, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Çağatay Çakar Yenişehir CHP’ye talip


2003-2007 yılları arasında Mersin Eczacı Odası başkanlığı, 2007-2011 yılları arasında Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan, Abdullah Özyiğit’in Yenişehir Belediye Başkanı olmasının ardından belediye şirketlerinde önemli görevler alan Çağatay Çakar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir İlçe Başkan adayı oldu.

 

 

 

“ARTIK YENİ BİR SAYFA AÇMA VAKTİ GELDİ”

 

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Çağatay Çakar,  “Şimdi bu beyaz sayfayı yeni bir söylem ve yöntemle doldurma zamanıdır. Etkin ve güçlü bir örgütlenmenin gerçekleşmesi için bu sürecin partinin ve toplumun kılcal damarlarında, köylerde, mahallelerde başlaması gerektiğine inanıyoruz. Parti örgütlerimizin birinci görevi siyaset üretmek vatandaşla duygudaşlık oluşturmaktır. Örgüt sadece seçilmişlerden oluşmaz örgüt seçilmişler ve üyelerle bir bütündür ve üye bütün süreçlere dahil edilmelidir. Üyeye değerli olduğunu yaptığımız her çalışmada hissettireceğiz, ben değil biz anlayışı ile çalışacağız. Geleceğe yönelik umudu yüreklerimizde hissediyoruz ve herkesi kucaklayan yepyeni bir mücadele dönemini başlatmak istiyoruz. Modern ve çağdaş bir yaşama, bilgi birikimimizle, heyecanımızla ve çalışkanlığımızla ulaşacağız. Umut dolu bir yürek ve kararlı bir ruhla, yeni bir döneme birlikte başlıyoruz. Her biriniz gibi ben de içimde taşıdığım vatan sevgisi ve halkıma olan bağlılığımla mücadele etmekten asla geri durmayacağım. Bu kürsü de siz değerli partilerimin huzurun da Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı için adaylığımı gururla açıklıyorum” dedi. (Haber Merkezi)