Bocceciler madalyalara ambargo koydu | Güney Gazetesi Mersin

Bocceciler madalyalara ambargo koydu

Bocceciler madalyalara ambargo koydu


Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Bocce Volo Yer Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Mersinli sporcular 12 madalya ile şampiyonaya damga vurdu.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 25-28 Temmuz tarihleri arası Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen Bocce Volo Yer Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Mersinli sporcular teklerde ve çiftlerde 3 altın, 4 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 12 madalya toplayarak organizasyona damga vurdu.

Büyük Erkekler Kombine, Mehmet Can Yakın 1., Abdullah Kaplan 2. olurken Büyük Kadınlar Kombine; Merve Uyan ikincilik elde etti. Büyük Kadınlar Geleneksel Çiftlerde Gülçin Esen ve Gülhan Toklucu’nun 3. olduğu şampiyonada Genç Erkekler Kombine de Ahmet Asaf Boran1., Samet Damlu 3. oldu. Genç Erkekler Geleneksel ise Celal Erçıktı 2. lik elde etti. Genç Erkekler Geleneksel Çiftler Resul Tan 2., Genç Kadınlar Geleneksel Çiftler de Ayşenur Barış ve Eylül Ekin Ertaş 1., Havin Sıla Yılmaz 3. Yıldız Erkekler Geleneksel Çiftler de Baran Çaloğlu ve Eyüp Oğlakçı 3. oldu.

 

 

Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, TBBDF Bocce As Başkanı Faik Kapsız, TBBDF Genel Sekreteri Eren Öztürk ve Bocce Tesis Amiri Özay Gürsoy tarafından verildi. (Haber Merkezi)