Tozlu: Play-offu kovalayacağız | Güney Gazetesi Mersin

Tozlu: Play-offu kovalayacağız

Tozlu: Play-offu kovalayacağız


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Liginin çiçeği burnunda ekibi Silifke Belediyespor Ankara Kızılcahamam’da girdiği kampta sezon hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Günde çift idman ve kuvvet çalışması yaparak Teknik Direktör Muzaffer Tozlu idaresinde sezona hazırlanan Mavi Yengeçler hazırlık maçları da yaparak lige tam hazır bir şekilde Silifke’ye dönmek istiyor.

 

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, sosyal medya üzerinden yayın yapan Transfer Merkezi programına konuk oldu. Oyuncularının iyi çalıştığını ve aralarındaki uyumun çok güzel olduğunu ifade eden Tozlu, “Burası profesyonel bir lig. BAL’da şampiyonluk daha zor ama bu lig BAL’a göre biraz daha sert. Geçen seneden çoğu oyuncumuz BAL’da burada verilen paradan daha fazla ücret verildiği için bizimle anlaşmadı. Bizim de gönderdiğimiz ve takımda kalmasını istediğimiz oyuncular oldu. Kötü oyuncu almadık. Bu ligi bilen bu ligde oynamış oyuncular aldık” şeklinde konuştu.

 

“HEDEFİ FUTBOLCU BELİRLER”

Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanlarının kendilerine şampiyonluk gibi bir hedef koymadığını anlatan Tozlu, “Bu sene bizim için yapılanma yılı olacak. Bizim grupta 15 takım var. 13 tanesi 3. Ligden kalan takımlar. Yeni çıkan Eskişehir Anadolu ile biziz. Eskişehir’in mali durumu bizden çok iyi. İstediği oyuncuya alabiliyor. Biz o noktada değiliz. Hedefimiz kalıcı olmak. Play-offu kovalayacağız. Oraya yaklaşırsak ta benim hoca olarak hedefim en tepe. Allah nasip eder etmez bilmiyoruz. Biz çalışarak zamanla göreceğiz. Hedefi biz koymayız. Biz sedece anlatırız. İyi futbolcu inanırsa kendisi iyi futbolcu takımda iyi takım olursa futbolcu hedefi belirler zaten istese de istemese de o takım hedefe doğru gider. Yeter ki futbolcu istesin. Benim bir sıkıntım yok”