Kombine bilet satışları Hatayspor’u memnun etti | Güney Gazetesi Mersin

Kombine bilet satışları Hatayspor’u memnun etti

 Kombine bilet satışları Hatayspor’u memnun etti


Hatayspor’un bu sezon maçlarını oynayacağı Mersin’deki kombine bilet satışları kulüp yöneticilerini memnun etti. Hatayspor, yeni sezonda giyeceği formalar için yeni sponsoru Puma ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımları Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, “Mersin, en çok Hataylının yaşadığı şehirlerden bir tanesi. Maçlarımızı orada oynayacağız. Mersin halkının da maçlarımızı takip etme ve bizi tribünlerde yalnız bırakmama konusunda destekleyeceğinden eminiz. Şehirde şu ana kadar satılan kombine sayılarından bunu hissedebiliyoruz. Mersin halkına bu konuda çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HATAY HERKESİN ŞAHSİ MESELESİDİR”

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de sponsorluk anlaşmasına ilişkin, “Çok özel formalar tasarladılar. Bunlardan bir tanesi de bu sezon giyeceğimiz siyah formamız. Bu forma felakette kaybettiğimiz canlarımızı temsil edecek. Kırmızı formamız ise Mersin halkının bize karşı sergiledikleri misafirliğe vurgu olarak sırtımıza giyeceğimiz bir forma olacak. Hatayspor bundan sonra her Türk vatandaşının ikinci takımıdır ve Hatay herkesin şahsi meselesidir” diye konuştu. (İHA)