Toroslar’ın boccecileri Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar’ın boccecileri Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

Toroslar’ın boccecileri Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek


HASAN KÜÇÜK

 

Toroslar Belediyesi Bocce Sporcuları Rıdvan Kırmızıçolak, Mesut Duruk ve Yusuf Ekinci milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanarak Fransa ve Monaco’da ülkemizi temsil edecek.

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı antrenörü Niyazi Kutlay, mükemmel bir sezon geçiren sporcularının Bocce 1. ligini ve Petank 1.ligini Şampiyon olarak tamamladık dan sonra Volo Yer Oyunları Türkiye Şampiyonasında Mehmet Can Yakın ile kombine disiplininde şampiyonluk, Gülçin Esen ve Gülhan Toklucu ile de 3.lük elde ettiklerini kaydetti. Oyuncuları Mesut Duruk ve Yusuf Ekinci ve Rıdvan Kırmızıçolak’ın Ankara’da yapılan seçmeler sonunda Bocce Petank milli takımına girdiğini ifade eden Kutlay, “Oyuncularımız Mesut Duruk ve Yusuf Ekinci 21-24 Eylül tarihleri arasında Fransa’nın Albertville şehrinde yapılacak olan 3'lü takımlar ve Altın Nokta Avrupa Şampiyonasında yine sporcularımızdan Mesut Duruk ile Rıdvan Kırmızıçolak 12-15 Ekim 2023 tarihleri arasında  Monaco da yapılacak olan Avrupa Ümitler Petank şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attılar” dedi.

Bu mükemmel başarılarda sporcularının Bocce'nin lokomotifi olmaya devam ettiğini ifade eden Kutlay emeği geçenlere teşekkür etti.