“Erdemli’nin öncelikli sorununu çözmeliyiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Erdemli’nin öncelikli sorununu çözmeliyiz”

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı ile biraraya gelen MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Erdemli’nin öncelikli sorununu belirleyip sorunları tek tek çözmenin önemine dikkat çekti.

“Erdemli’nin öncelikli sorununu çözmeliyiz”


Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sarı, Meclis Başkanı M. İsmet Topçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri İstiklal Koçyiğit ve Zeynel Aydemir’in de eşlik ettiği görüşmede bölge ekonomisi için önem taşıyan narenciye üretimi ve ihracatı değerlendirildi. Turizmin geliştirilmesi adına yapılabilecekler görüşüldü.

 

 

 

“Odalar olarak birlikte hareket edip, birbirimizi tamamlayıcı çalışmalar yapmalıyız” diyen Başkan Çakır, narenciye mi turizm mi yol sorunu mu bölgenin önceliklerini belirleyip çözümleri üzerine konuşmak gerektiğini söyleyerek sorunları tek tek çözmenin önemine dikkat çekti. Erdemli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sarı da birlikte üretilecek her türlü projeye hazır olduklarını dile getirdi. (Haber Merkezi)