CHP Yenişehir’e genç aday | Güney Gazetesi Mersin

CHP Yenişehir’e genç aday

Geçtiğimiz yıllarda CHP İl Gençlik Kollarında görev alan i Toprak Hünkar Çalışkan, Yenişehir İlçe Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

CHP Yenişehir’e genç aday


MAYSA DERYAYEVA


Seçim sürecinin hayırlı olmasını dileyen Çalışan, “Karşınıza Yenişehir İlçe Başkanlığı görevine talip olarak çıkıyorum. Edindiğim tüm bilgi ve tecrübelerimi, aldığım eğitim ve birikimimi gençliğimden aldığım enerjiyi harmanlayarak; partimize ilçe başkanı olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurultay sürecine girdiğini hatırlatan Çalışkan, “Bu seçimler, partimizin tüm kademelerine hayırlı olsun. Yenilenmenin öncüsü olsun. Bu süreç neticesinde partimiz hem kurucu değerlerine hem de sosyal demokrasinin evrensel değerlerine bağlı kalarak yenilenecek ve ardından iktidar olacak. Bizimle beraber bu yolu yürüyen, bugüne kadar bu partiye iğne ucu kadar bile olsa katkısı desteği olmuş, bu uğurda bedeller ödemiş, tüm yol arkadaşlarımı selamlıyorum. Bugün de karşınıza Yenişehir İlçe Başkanlığı görevine talip olarak çıkıyorum.  Edindiğim tüm bilgi ve tecrübelerimi, aldığım eğitim ve birikimimi gençliğimden aldığım enerjiyi harmanlayarak; partimize ilçe başkanı olarak hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

Çalışkan, “Ben Cumhuriyet Halk Partisinin bir evladı olarak her koşulda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı boyunca ortaya koyduğu ilkeleri düstur edinerek solun ve sosyal demokrasinin evren ilkelerini takip ettim ve dün olduğu gibi yarın da takip etmeye devam edeceğim. Sizleri, umut dolu yarınlara benimle omuz omuza yürümeye; yürek yüreğe mücadeleye davet ediyorum. Bu Büyük ailenin ferdi olarak, mücadelemizi