Mersinli Boccecilerden 33 madalya | Güney Gazetesi Mersin

Mersinli Boccecilerden 33 madalya

Mersinli Boccecilerden 33 madalya


Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) 2023 faaliyet programında yer ve 08-11 Ağustos tarihleri arasında Türkiye geneli yaklaşık 410 sporcunun Toroslar Bocce spor tesisinde düzenlenen Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası sona erdi. Mersinli sporcular 33 madalya toplayarak Şampiyonaya damga vurdu.

Madalya törenine katılan TBBDF Asbaşkanı Faik Kapsız, aşırı sıcaklar ve nemli havaya rağmen çok güzel maçlar çıkaran tüm sporcuları tebrik ederek, organizasyonun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Avrupa Raffa şampiyonasında Gümüş ve Bronz madalya kazanan, Mersin’de düzenlenen Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye rekoru kırarak büyük bir başarıya imza atan Mersinli milli sporcu Murat Oruç’a TBBDF Asbaşkanı Faik Kapsız tarafından plaket takdim edildi.

Dereceye giren sporculara madalyalarını TBBDF Asbaşkanı Faik Kapsız, Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir, TBBDF Genel sekreteri Eren Öztürk, Toroslar Belediyesi Gençlik ve spor Hizmetleri Müdürü Vedat Yüksel, TBBDF Teknik Koordinatörü Şakir Erdem, TBBDF Mersin İl Temsilcisi Niyazi Kutlay, Teknik kurul üyeleri Yılmaz Güzelocak, Ahmet Yaratılmış ve Mehmet Erkol takdim etti. (Haber Merkezi)