Silifke 3’te 3 yaptı | Güney Gazetesi Mersin

Silifke 3’te 3 yaptı

Silifke 3’te 3 yaptı


HASAN KÜÇÜK

 

Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını sürdüren TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Silifke Belediyespor Bolu’daki hazırlık maçında 52 Orduspor’u 1-0 yendi.

Mavi Yengeçlerin Teknik Direktör Muzaffer Tozlu idaresindeki Kızılcahamam kampı sürüyor. Günde çift idman yaparak lige hazırlanan kırmızı lacivertli ekip hazırlık maçlarındaki performansı ile dikkat çekiyor. Geçen haftaki hazırlık maçında TFF 2. Lig ekibi Arnavutköy Belediyespor’u 1-0, Karaman FK’yı da 2-1 mağlup eden Silifke Belediyespor Cumartesi günü hazırlık maçında Bolu’da 52 Orduspor ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısı Dede Çelik’in penaltıdan attığı golle 1-0 kazanan Silifke Belediyespor 3. Hazırlık maçını da kazanmış oldu.  

 

NAZAR DEĞDİ

 

Öte yandan maçta penaltıdan attığı golle takımına galibiyet kazandıran Dede Çelik sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Dede Çelik’in sakatlanması Silifke Belediyespor camiasını üzdü.  

 

 

“HİÇBİR TAKIMDAN ÇEKİNMİYORUZ”

 

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, maçların isimle değil sahada kazanıldığını ifade ederek “Hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Kızılcahamam kampında oyuncularımızdan antrenman temposu ve saha içi istediklerimizi yapma konusunda çok mesafe aldık. Aramıza geç gelen arkadaşlarımızın hazır hale geleceğini düşünürsek, gelecekten çok daha umutluyum. Mücadele eden ve oyunun her alanında savaşan bir takım olacağımıza inanıyorum” dedi.