DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay oldu | Güney Gazetesi Mersin

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay oldu

Demokrasi ve Atılım Partisi Mersin İl Teşkilatında görev değişimi yaşandı. Kurulduğu zamandan bu yana İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İş İnsanı Taner Işıkbay, 57. GMYK toplantısında Deva Partisi Mersin İl Başkanlığına atandı.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay oldu


Mayıs ayında gerçekleştirilen Genel Seçimlerde, seçim döneminde Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevini de yürüten Işıkbay, yayınladığı mesajla başta Genel Başkan Ali Babacan olmak üzere GMYK üyelerine ve parti teşkilatlarına teşekkür etti.

İl Başkanlığının Mersin Deva Ailesine hayırlı olmasını dilediğini belirten Işıkbay, “57. GMYK toplantısında Deva Partisi Mersin İl Başkanlığı grevini tevdi eden, Sayın genel Başkanım Ali Babacan’a, GMYK üyelerimize ve değer atfeden herkese teşekkür ederim. Bu kararın Mersin DEVA ailesine hayırlı olmasını diliyorum. İlk günkü gibi şevkle ve istekle çıktığımız bu yolda partimizin her bir üyesini, teşkilat mensuplarını ve gönüllülerimizi kucaklamak ilkesiyle bana emanet edilen bu görevi layıkıyla yürüteceğimi temin ederim. Bu yolun sonunda başarı olacağı konusunda şüphem olmadığını kamuoyuna saygı ve sevgiyle bildiririm” ifadelerini kullandı.