“Tek destekçimiz Belediye Başkanımız” | Güney Gazetesi Mersin

“Tek destekçimiz Belediye Başkanımız”

Turan Bims ile TİY forma göğüs sponsorluğu konusunda anlaştı

“Tek destekçimiz Belediye Başkanımız”


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın her konuda kendilerine destek verdiğini ifade ederek “Dün görüştük. 1 maaşını verdi. Daha öncede 2 maaş vermişti. Kamp masraflarımızı karşıladı. Gelinen noktada tek destekçimiz Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan” dedi.

Yapı malzemesi üreticisi Turan Bims, TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu’na forma göğüs sponsoru oldu.

Tarsus Burhanettin Kocamaz Tesislerinde sponsorluk sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Başkan Cem Kavalcı, “Tarsus İdman Yurdu bu şehrin kanayan bir yarası. Yıllardır sponsorluk sözleşmesi olmadan bu kulüp yürümüş. Bu anlaşmamız bir ilk olacak. TİY’i düştüğü durumdan el birliği ile düzlüğe çıkaracağız” dedi.

 

SİLİFKE BELEDİYESPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Nevşehir’de bulunan takımın bugün Tarsus’a döneceğini ifade eden Kavalcı, “27 Ağustos’ta Silifke Belediyespor ile burada hazırlık maçı yaparak sezon açılışını yapacağız. 10 Eylül’de Talasgücü ile ligin ilk maçını yapacağız. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şehir bize inanıp güvenirse TİY’i iyi noktalara getirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“5 AY KİMSE DESTEK VERMEDİ”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a destekleri için teşekkür eden Kavalcı, “Kendisi ile dün görüştük. Bir maaşını bize verdi. Ondan öncede 2 maaş vermişti. Bazıları ilk kampa gittiğimizde otelin sahibini arayıp Belediye Başkanımızı ve bizi suçlayarak bunlar para vermez gibi sözler sarfetmişler. Talep etmediğimiz halde Belediye Başkanımız ilk kamp paramızı karşıladı. Geçmiş dönemden borçlar var. 5 ay kimse bize yardım etmedi. Gelinen noktada tek destekçimiz Belediye Başkanı. Biz bunu nasıl inkar edelim. Her konuda bize destek oluyor. Yanlış yaptığında söylemiştik. Doğruları yaparken de yapmıyor diyemeyiz. Herkesten belediye başkanımız gibi duyarlılık bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“TİY’İ ENGELLEYENİ GÜLLERLE KARŞILAYACAK DEĞİLİZ”

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’a yönelik sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan Kavalcı, “Levent Uysal’ın yaptığı saygısızlık var. Tarsus İdman Yurdu’nu engelleyen milletvekilini güllerle karşılayacak değiliz. TİY camiasına bir hadsizlik varsa ve sözlerini düzelmezse ben bu sözlerimin arkasındayım” dedi.