Hatayspor’dan Mersinlilere jest | Güney Gazetesi Mersin

Hatayspor’dan Mersinlilere jest

Hatayspor’dan Mersinlilere jest


Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bu hafta 15-20 bin taraftar bekledikleri Mersin'deki ilk maçlarına Mersin İdman Yurdu’nun rengi olan kırmızı-lacivert forma ile çıkmayı düşündüklerini söyledi.

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 2. Haftasında yarın Mersin’de oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hatayspor, Cuma günü Mersin'e gelecek.

Teknik Direktör Volkan Demirel, Kasımpaşa maçına 15 - 20 bin arası taraftar beklediklerini belirterek , "Ben her yerde söylüyorum. Hatayspor her yerde destek görecek. Futbol anlamında, taraftarların saygısı, sevgisi bize çok fazla. Bu hafta kendi evimizde Mersin'deyiz. Mersinlilerde de bunu hissedeceğiz. Kombinelerin çoğu gitti. Onlara teşekkür ediyorum. Mersin'e göç eden Hataylı vatandaşlarımız da var. Onları da maça bekliyoruz. Benim tahminim 15 - 20 bin arası bir seyirci olacak. Bunu bizim ilk hafta aldığımız skor da oyun da etkileyecek. Hep beraber Hatay'ı futbol anlamında yukarı çekmeye çalışacağız" dedi.

 

“GÜZEL BİR ORTAM OLACAK”

Mersin'e jest yapmak için Kasımpaşa müsabakasına kırmızı-lacivert formayla çıkmayı düşündüklerini anlatan Demirel şöyle dedi: “Güzel bir hafta olacak. Aşağı yukarı 3 aydır bizim Mersin'de olacağımız söylendi. O günden itibaren Mersinlilerden ne zaman geliyorsunuz, kombineler, formalar ne zaman satışa çıkacak diye çok yorum aldık. Mersin'deki ilk maçımız da lacivert-kırmızı formamızla çıkmayı düşünüyoruz. Bize yaptıkları jeste biz de bir jestle karşılık vermek istiyoruz. Güzel bir ortam olacak. Mersin şehir olarak da güzel bir şehir. Uzun zamandır orada maç oynanmadığı için biraz arka planda kaldı ama güzel bir stat. Her şeyin güzel olacağı bir akşam bizi bekliyor. Galip de gelirsek benim için ayrı bir mutluluk olur."(İHA)