“Başarılı sonuçlar almak istiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Başarılı sonuçlar almak istiyoruz”

Kızılcahamam kampını tamamlayan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “4 hazırlık maçını kazanmış olsak ta eksikliklerimiz var” dedi.

“Başarılı sonuçlar almak istiyoruz”


HASAN KÜÇÜK

 

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek Silifke Belediyespor, 2. Etap Kızılcahamam kampını tamamladı. Futbolculara 3 gün izin verilirken 20 Ağustos’ta Silifke’de toplanacak Mavi Yengeçler çalışmalarını burada sürdürecek. Silifke ekibi 27 Ağustos Pazar günü Tarsus İdman Yurdu ile Tarsus’ta hazırlık maçı yaparak sezonu açacak. Silifke altyapısında yetişen İbrahim Türe, Ulaş Deniz ve Emirhan Gül kampa katılarak sezon öncesi tecrübe kazandı.

Silifke Belediyespor Basın Sözcüsü Halil Sarı, 17 Ağustos’ta top başı yapan takımlarının antrenmanlarına yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek “Daha sonra Kızılcahamam’da  hazırlıklarımızı sürdürdük. Yönetim kurulumuzla, Teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile hep birlikte bir aile olduk. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah emeklerimizin, çalışmalarımızın karşılığını lig  maçlarımızı kazanarak alacağız. Taraftarımızda her zaman yanımızda ve bizleri destekliyor” şeklinde konuştu.

 

“KAMPIMIZ VERİMLİ GEÇTİ”

Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ise “3 Ağustos’ta başladığımız 2. Hazırlık dönemi Kızılcahamam kampımızın sonuna geldik. Burada ki çalışmalarımız yüksek tempoda oldukça verimli geçti. Oynadığımız 4 hazırlık maçını kazanmış olmamıza rağmen eksiklerimizin olduğunu ve daha çok çalışmamız gerçeğini unutmamak gerekiyor. Kamp süresince eski ve yeni oyuncularımızın uyumu, tüm takımın hem antrenman hem de hazırlık  maçlarında sahaya karakter koyarak mücadele etmesi bizler adına sevindiriciydi. Takımdaki tecrübeli oyuncularımızın gençlerimizi sahiplenmesi takım ruhunu en üst seviyeye çıkardı. Lig maçlarına kadar  hazır olmak ve  başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.