Tarsus Ticaret Borsası, TOGG’u teslim aldı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus Ticaret Borsası, TOGG’u teslim aldı

Türkiye genelinde 365 oda ve borsa, Türkiye’nin ilk milli ve yerli otomobili olan TOGG sahibi olabilmek için müracaatta bulundu. Müracaatların ardından kura çekimi yapıldı.  Kurada TOGG hakkı elde eden Tarsus Ticaret Borsası aracı teslim aldı.

Tarsus Ticaret Borsası, TOGG’u teslim aldı


TOGG’u Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ile Meclis Üyesi Nail Uçak teslim aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Teke, “Türkiye'nin ilk yerli ve milli doğuştan elektrikli otomobili TOGG T10X akıllı cihazımızı teslim aldık. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kadim şehrimize son teknoloji TOGG'u kazandırmanın sevinci içerisindeyiz” dedi.

Türkiye’de yeni nesil ilk elektrikli şarj istasyonunu kuran ilçe borsası olduklarını kaydeden Teke, “Mevcut istasyonda 2 araç aynı anda şarj edilebilecek kapasitede. İstasyonda, 30 dakikadan az sürede yüzde 20'den yüzde 80'e şarj imkanı sağlanmaktadır. TOGG başta olmak üzere tüm Türkiye’deki tüm elektrikli araç sahiplerinin erişimine 7/24 açık. Mobil aplikasyon üzerinden şarj istasyonu bulma, istasyona ulaşma ve çeşitli ödeme yöntemleri şarj hizmeti alma seçenekleri de sunulmaktadır” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)